Céginformáció

http://www.hogsapothecary.com/Order-cheap-Zithromax Order cheap Zithromax

http://www.essell.eu/Suhagra-i-Sverige Suhagra i Sverige

2004-ben már önálló, a Mahasz és a BIEM-IFPI tagjaként működő hanglemezkiadóként jelentettük meg kiadványainkat. Rugalmas és független cégként a “szórakoztatóipar” számos ágán lehetőségünk adódott sikeres produkciókban közreműködni, így a rendezvény- és műsorszervezési ügyfélkör is folyamatosan bővült.

2008-10 között több sikeres tini előadóval dolgoztunk együtt. Többek között az aranylemezes Lolával, SP, akivel önálló stadion koncerteket szerveztünk, és Fluor, kivel a Hip Hop újra sikerműfajjá vált.

2010-ben az X-Faktor menedzsmenti és booking cégévé váltunk. Segítségünkkel indult Takács Nikolas zenei karrierje. Wolf Katival képviseltük Magyarországot a 2011-es düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon.

2013-ban elindult a Rebel Music label-ünk, ahol a rock és fesztivál zenekarokra specializálva nyújtunk kiadói és menedzsmenti szolgáltatásokat. Ezen műfaj legsikeresebb előadói jelenleg kiadónk gondozásában jelennek meg. (Honeybeast, Blahalouisiana, fish!, Supernem, Magashegyi Underground, The Biebers, stb.)

2016-ban szerződtünk a X-Faktor és a Got Talent nemzetközi tulajdonosával, a SYCO Internationallal, és Magyarországon a Gold Record a kizárólagos zenei menedzsmentje és kiadója a korábban említett műsorból kilépő produkcióknak.

2017 januárjában cégünk szervezte a magyar delegációt és fogadást a legrangosabb európai showcase fesztiválon, a Eurosonic-on, a Cseh Tamás Program támogatásával.

Célunk a folyamatos fejlődés. Saját PR és marketing- és booking osztály mellett kiemelt figyelmet fordítunk a pályázatokra is.
A cég ügyvezetője a Mahasz elnökségének tagja.

Céglogok Cégadatok Térkép
займы на карту срочно без проверки кредитной истории