ÍV

ValamiZsuzsi frontleányaként ugrott fejest a pop-iparba, majd létrehozta a Gingert, ami egy két vokálra épülő, soul-jazz-downtempo zenekar volt.

Szólókarrierje 2013-ban egy felkéréssel indult, amikor ByeAlex megkérte, énekelje vele a készülő lemeze Bocs, hogy című dalát.
A rádiókból is jól ismert duett élőben elsőként a Sztárban Sztár műsorában csendült fel. Ekkoriban vette fel az ÍV művésznevet is.

2014-ben édesanya lett, ám az altatódalok éneklése mellett jut ideje énekesnői karrierje gondozására is. Így született meg A Dal döntőjébe bekerült Fire című szám is, mely ÍV és Tóth Lóránt zeneszerző sok éves együttműködésének az eredménye. 2015 májusában megjelent leendő lemezeének következő dala, a Casanova, ezt a Moments című dal követte, mely tavaly novemberben debütált a rádiókban és a zenecsatornákon, ehhez a dalhoz a nyáron még videóklippet is forgatott egy baráti társasággal. A Dalt 2016-ban is sikeresen zárta a Love kills me című dalával. “ Jelenleg a zenében a szintipop műfajának felfedezése, trediesítése érdekel a legjobban, és zeneszerző társammal, Lórival, épp ezt a stílust tökéletesítjük a következő dalaimban. Most, hogy már zenekar van a hátam mögött a színpadon, nagyon élvezem, hogy több éves kihagyás után, újra a koncertmiliő vesz körül.

Gold Record kiadványok:
2016 // Víz alá merülni (dal)
2016 // Catch Me! (dal) [Horányi Julival közösen]
2017 // Cukor és máz (single)
2017 // Szabadon száll (ALBUM)