Supernem

A zenekart 2001-ben alapította három, akkor már régóta, ismert és kevésbé ismert zenekarokban kipróbált zenész. Mózsik Imre dobos már a 80-as évek elejétől játszik zenekarokban: a Mester és Tanítványaiból való kiválása után csatlakozott az UP! nevű formációhoz. Itt találkozik Papp Szabolcs basszusgitárossal és Pulius Tibor gitárossal, hogy aztán rövid gondolkodás után, ők hárman saját zenekart alapítsanak. Ez lesz a Supernem, amely pár év leforgása alatt a hazai koncertszíntér egyik legnépszerűbb, a fiatalokat leginkább megszólítani tudó zenekarává s egyúttal a honi klubok és fesztiválok állandó és megkerülhetetlen szereplőjévé válik. Az évek alatt 3 nagylemezt adnak ki és 2008-ban a ‘Generáció’ című számhoz készült videóklip a VIVA Comet díjátadón az év legjobb hazai klipje lesz.

Az 2011. év komoly változásokat hoz a zenekar életében: elkészül a legújabb stúdióalbum, a Tudományos Fantasztikus Pop és egy új taggal egészül ki a zenekar, Kubányi Bálint, billentyűssel. Az új lemezzel pedig, -mely szövegeiben és hangzásában is messze fölülmúlja az eddigieket – a Supernem végérvényesen bebizonyítja, hogy ott van a helye Magyarország legfontosabb zenekarai között.

2014. év elején „Egy a millióból” címmel új albumelőzetes dalt készítenek, hozzá pedig különleges klipet forgatnak – buszt vásárolnak, fűrészelnek szét és borítanak lángba. Tavasszal jelent meg a Supernem következő nagylemeze, a ’Túl a frekvencián’.

2015-ben a PINKK Pécsi 424 kosárlabda csapat játékosainak készítettek győzelmi indulót, és videóklipet, “Győzelem” címen. Egy évvel később, a banda kezdete óta doboló Mózsik Imre helyét az Óriás zenekarban is játszó Nagy Dávid vette át. 2017-re új albumot tervez a csapat.

Supernem tagok:
Szabolcs Papp – lead vocals, bass
Tibor Pulius – guitars
Bálint Kubányi – keyboards
Dávid Nagy – drums

Supernem kiadványok a Gold Record / Rebel Music gondozásában:
2003 // Hangosabban! (ALBUM)
2005 // Tejfog (ALBUM)
2014 // Túl a frekvencián (ALBUM)
2015 // Győzelem (single)
2017 // Egy nap egy év (single)

займы на карту срочно без проверки кредитной истории