Symbien

Symbien (azaz Sztevanovity Krisztián) 1976-ban született Budapesten. Sokáig amatőr szinten űzte a zenélést, de mindez az 1990-es évek második felében változott meg, amikor számos hazai és külföldi reklámfilm zenéjének megírásával már a dalszerzés több lett, mint hobby. 2000 után már több hazai pop előadó zeneszerzőjeként is tevékenykedett, mint például Lola vagy a Vision lemezein.

Szóló debütálására 2010-ben került sor. Hosszas zenei kalandozás után végül az eredeti stílusához visszatérve a dance világát célozta meg első maxijával, a „Callin’ “-nal, mely egy régi-új együttműködést hozott Lolával. Bemutatkozó dala komoly sikereket ért el mind a listákon, mind a játszások terén. Brasch Bencével is dolgozott, „Játék” című daluk sokáig pörgött a rádiókban.

A „Turn it around”című slágert Molnár Mártával közösen hozta létre, míg legújabb szerzeményében a „Say you will”-ben Tom Davis vokálozik.

showinfo=”0″ maxitems=”16″ thumbwidth=”125″ thumbratio=”16×9″ thumbcolumns=”4″ title=”0″ description=”0″ thumbnail_alignment=”top” descriptionwordsnumber=”6″]

займы на карту срочно без проверки кредитной истории