Made of Gold – A Margaret Island, a Blahalouisiana és Paulina közös koncertje
Időpont
2024. November 23.
Made of Gold – A Margaret Island, a Blahalouisiana és Paulina közös koncertje

A három zenekar november 23-án a debreceni Lovardában várja a közönséget.

 

Novemberben különleges koncertet szervez a Gold Record a kiadó zenekaraival: Paulina, a Margaret Island és a Blahalouisiana a debreceni Lovardában állnak színpadra. Mindhárom előadó mögött mozgalmas év van: tavasszal jelent meg Paulina első önálló albuma, az év énekesnője díjjal elismert fiatal tehetség eddigi útját hűen tükröző Rubin, de pár hónappal ezelőtt állt elő új zenei anyaggal az idén tizedik születésnapját ünneplő Margaret Island és a Blahalouisiana is.

 

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island zenekar eddigi legszemélyesebb lemeze a Minden levegővétellel újra megszületünk. „Sokat kísérleteztünk, kipróbáltunk új hangzásvilágokat, és az előző lemezekhez képest kicsit jobban visszatértünk az élő hangszerekhez, például a dobokhoz, a pianínóhoz és a zongorához” – mesélte Füstös Bálint. Ezúttal a testvére is részt vett a felvételeken, a Házadig futnék című számban ő harmonikázik. „Tovább akartuk vinni azt a hangzásvilágot, ami a »Szabadon szép a tánc« nevű turnénkhoz megjelent EP-t jellemzi, ugyanakkor azért az akusztikusabb popvonalat is megtartottuk, emellett belecsempésztünk egy kis rockot is” – tette hozzá Törőcsik Kristóf.

A Blahalouisiana ötödik albuma, a Sötét villám dalainak középpontjában az elengedés áll. „Amennyire az előző album a fájdalomról és a velejáró terápiáról szólt számomra, ez annyira a felszabadulásról. Értem ezalatt a dalszerzés során megélt belső folyamatokat, az inspirációt, a kreatív energiákat előhívó felszabadultságérzést. Még mindig terápia a zeneszerzés és a zenélés, de már máshogy, mint régen” – fogalmazott Jancsó Gábor.

Paulina Rubin című albumán minden dalt élő hangszerekkel vettek fel. „Azáltal, hogy lehetőséget kaptam élőzenés formációval színpadra állni és alkotni, kialakult egy sokkal igazibb, rockosabb hangzás, amiben nagyon jól érzem magam. Ez az a világ, ami tényleg közel áll hozzám, és nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy a Paulina produkció nem csak én vagyok: egy csodálatos zenekarral együtt alkotjuk” – mondta az énekesnő.

 

A koncerten a zenekarok régi kedvencekkel és újabb dalokkal egyaránt várják a közönséget.

 

Esemény: https://www.facebook.com/events/2168418583540730/

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..