Andrea Lane

Andrea Lane, DJ és producer az elektronikus zene szerelmese, leginkább a club house és tech house műfajt tekintve. Csupán 16 éves volt, amikor először állt a lemezjátszók mögött, majd elvégezte a Mixdown DJ iskolát, ahol olyan lemezlovasoktól tanulhatott mint: Magonyi L vagy Hamvai PG.

2017 nyarán részt vett az első DJ versenyén, amelynek köszönhetően zenélhetett az egyik legnagyobb európai fesztiválon, a Balaton Soundon. Sikeres megjelenésének köszönhetően 2018-ban ismét meghívást kapott, immáron általános fellépőként.

Andrea rendszeresen megfordul magyarországi klubokban, rendezvényeken, azonban nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi piacon való helytállására. Ezt tükrözik a külföldi fellépései például Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában vagy Szlovákiában. 2019 nyarán az ikonikus Ibizán,naz Ibiza Rocks Bar szórakozóhelyen is fellépett.

2018-ban első alkalommal zenélt az Amsterdam Dance Event-en, amely a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei konferencia és fesztivál eseménye, 2019-ben pedig két helyen is bizonyíthatott a fesztivál keretein belül, melyek közül az egyik esemény egy  nemzetközi sztár DJ LadyBee rendezvénye volt.

2017-ben és 2018-ban is jelölték a Ballantine’s Music Awards díjátadón az év felfedezettje/év áttörése kategóriában.

Andrea Lane nem csupán DJ, hanem önálló producer is. Ez év januárjában debütált a saját kiadója, melyen az első megjelenése a legnépszerűbb elektronikus zenei áruházban, a Beatporton 11. helyet ért el a TOP 100 HOUSE listában.

Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..