Carson Coma

A Carson Coma gyorsan vált Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal rockzenekarává – 2019-es debütáló albumuk, a Corduroy Club mind a közönség, mind a kritikusok részéről pozitív fogadtatást kapott: sok más portál mellett a HVG, az Index és a Recorder is az év legjobb albumai között emlegette a zenekar bemutatkozó anyagát, mely nyitódalára készült videóklip, a ‘Song About My Grandma’ a 04. Magyar Klipszemlén három díjat kapott, többek között a fődíjat is.
Az együttes a fiatalos bohóság és a komoly munka határán egyensúlyozva rak nagy hangsúlyt a vizuális megjelenésekre is, ennek szellemében dolgozták fel Korda György 1963-as tvisztjét, a Nem Vagyok Idegest, melyet a klipszemle zsűrije a legjobb performanszért járó díjjal jutalmazott. 
2020 februárjában jelent meg a zenekar negyedik videóklipje, az ‘Én Még Sohasem’ Miki357 rendezésében, ami az addigi legpozitívabb visszajelzést kapta a közönség részéről.
2020 tavaszán pedig a Carson Coma Fonogram-díjat nyert az év felfedezettje kategóriában – amely a közönségtől érkező rengeteg pozitív visszajelzésen túl az addigi legnagyobb szakmai elismerésüket jelenti. Ezt követően jelent meg az együttes következő videóklipje, az ‘Egyszerűen Semmi Sem Egyszerű’. Ezt rendhagyó módon – a 2020-as koronavírus-helyzetre való tekintettel – a ‘carson komák zsibongója’ Facebook-csoportból érkező koncertfelvételek és a zenekar tagjainak egymásról készült videói segítségével
készítettek el.
2020 augusztus elején debütált a csapat legfrissebb, és egyben első animált klipje, ami a ´Na Mindegy´ című dalhoz készült. 

Boldog család, csupa móka,
Miért ne szólna Carson Coma?

Tagok:

Bóna Zsombor – gitár, vokál
Fekete Giorgio – ének, gitár
Gaál Péter- percussion
Héra Barnabás – dob, ének
Jónás Attila – basszus, vokál
Kun Bálint – billentyűk, vokál

Gold Record kiadványok:
2019 // Song About My Grandma (dal)
2019 // Corduroy Club (ALBUM)
2019 // Nem vagyok ideges (live session) (dal)
2019 // Peti és Én (dal)
2020 // Én Még Sohasem (dal)
2020 // Egyszerűen Semmi Sem Egyszerű (dal)
2020 // Na mindegy (dal)

Termékek
Carson Coma - Lesz, ami lesz CD
Carson Coma - Lesz, ami lesz CD
Carson Coma - Lesz, ami lesz CD
Carson Coma
Lesz, ami lesz CD
2.500 HUF
Bezárom
Ajánlatkéréshez add meg az alábbi adatokat
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Üzenet *
Adatvédelem *
| Adatvédelmi nyilatkozat
Hírlevél
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..