Willcox

Vígh Attila karrierje első lépéseit 10 évvel ezelőtt tette meg azóta  producerként számos külföldi világsztárral dolgozott együtt hivatalosan: Thomas Gold, John Dahlback, Tom Novy, The Cube Guys…ezek a sikerek hamarosan hozták maguk után a fellépéseket itthon és a határon túl is: Csehország, Anglia, Szerbia, Ausztria. 2013 óta az UP!The Club és a siófoki Palace Dance Club rezidens dj-e ,aki megfordult már hazánk nagyobb clubjaiban és fesztiváljain is: Balaton Sound, Sziget Fesztivál, ill klubok: Bed Beach, Studio.

Új művésznevével (Willcox) első áttörő sikerét a 2015-ös Fedde Le Grand - Put your hands up for detroit remixe hozta ,amit olyan világsztárok játszanak ,mint Don Diablo, Henry Fong, Pep & Rash, MAKJ, Bob Sinclar, de itthon is népszerűségnek örvend: Stereo Palma, Andro, Newik, Antonyo is pörgetik folyamatosan csak , hogy egy pár nevet említsünk.

Elkészült első saját zenéje ,ami a "Day N Night" nevet kapta ,címéhez hűen a nap bármelyik szakában  élvezhető zene, ami dinamikájával és kellemes harmóniájával varázsolja el hallgatóit. Azóta a ’Let It Go’ és a ’Remember’ slágereket is megismerte a közönség. A ´Tequila´ című remixhez Marokkóban készült klip, ami hamarosan látható lesz.

Gold Record kiadványok:
2016 // Day ‘N Night (dal)
2017 // Let It Go (dal)
2017 // In My Head (dal)
2018 // Remember (dal)
2018 // Let It Go Remixes (dal)
2018 // Tequila (dal)